Ascaso i-mini I1 Kávédaráló

114 300 Ft139 700 Ft

Szín CG :
Fehér
Fekete
Piros
Polirozot
Kijelölés törlése
Cikkszám: ascaso_imini_kavedaralo Kategória:
 

Leírás

Az Ascaso i•mini kávédaráló a legkisebb a termékeink közül – úgy lett kialakítva, hogy tökéletes társ legyen az Ascaso kávé otthonában. A kicsi méret nem jelenti a professzionális tulajdonságok hiányát, így kiváló választás az otthoni és professzionális felhasználásra is, a széleskörű kávéfajták felhasználására (origins és decaf). Ez a modell, fényezett alumínium kialakításban, a frankfurti Trend Forum Ambiente „Tiszta és egyszerű” (Clean & Pure) szakaszában a trendi kávédarálók közé lett választva. Ez az egyszerűség elgondolása a kézi kialakítású fényezett alumínium használata által van kihangsúlyozva. És mindezt egyszerűen és elegánsan, a mindennapi használathoz igazodván.

Professzionális darálóhengerek

Professzionális darálóhengerek

Az I-1 modelleknél a fej rézből készült és 54 mm-es átmérőjű acél darálóhengerek vannak benne, az I-2 modelleknél a fej műanyagból van és a darálóhengerek vékonyított acélból vannak.

Eltörhetetlen tölcsér (250gr)

Eltörhetetlen tölcsér (250gr)

A tölcsér eltörhetetlen - mert kiváló erősségű, különleges műanyagból készült. Átlátszó és tartalmaz egy fedőt is. Van lehetőség a nagyobb, 600 gr-os tölcsér használatára (opcionális).

Mikrometrikus beállítás

Mikrometrikus beállítás

A mikrometrikus beállítási rendszer lehetővé teszi hogy szükség szerint állítsuk a darálás méretét a kávékészítési módok vagy kávéfajták különbözőségéhez alkalmazkodva.

Elektromos időzítő (opció)

Elektromos időzítő (opció)

Alumínium test

Alumínium test

Szívófej

A szívófej egyből a daráló kamrából tudja kiszippantani a kávét.

Csúcsminőségű alapanyagok és alkatrészek

Az i•mini kávédaráló kétfajta kiadásban kapható: alumínium vagy ABS műanyag. Az alumíniumból készült két változatban kapható: fényezett vagy festett (feketében kapható). A csiszolt alumínium modell a kiemelt modell az i•mini sorozatból. A végső fényezésnél a gépeket kézzel polírozzuk, egyenként. A hosszadalmas és nehéz kézi előállítás miatt kis eltérések lehetségesek a kialakításban és a felszíneken, amik különössé és egyedivé teszik a darabokat. Az ABS műanyag modelleket két külön színben kínáljuk: fekete és fehér.

Könnyű karbantartás

Minden alkatrész és felületkezelés tartósra lett tervezve, így ritka karbantartást és könnyű takarítást biztosítva.

I am raw html block.
Click edit button to change this html

További információk

Gyarto

Ascaso

Voltage

230 V

Kijelző

Nincs

Motor

250 W

Fordulatszám

700 Rpm

Őrlőkés

Tarcas

Átmérő

50 mm

BURKOLAT

Aluminium

Adagolo

Manualis

Kávébab tartály kapacitás

250 g

Szín CG

Fehér, Fekete, Piros, Polirozot